Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Massificació hotelera
Acte reivindicatiu contra la destrucció del Rec Comtal de Barcelona

Acte reivindicatiu  contra la destrucció del Rec Comtal de Barcelona

12/06/2015 Drets i Llibertats

Ahir va tenir lloc un acte reivindicatiu convocat per l' Associació de Veïns del Casc Antic, la plataforma NO A L'HOTEL DEL REC COMTAL, les comunitats de veïns i responsables de negocis de l’entorn, afectats per demanar l'aturada de les obres.

En la trobada per protestar "contra el avanç brutal de les obres i la terrible destrucció del Rec Comtal (ara tapat per una capa grisa de ciment)", es va penjar una pancarta des de dalt d'un edifici dels Horts dels Velluters amb el lema en anglès: els hotels destrueixen el barri.

Després de prendre un aperitiu al terrat els veïns van baixar per veure "el escarabat morrut de les palmeres Nuñez & Navarro" projectat a la paret d'un dels edificis afectats com una al·legoria recordatòria d'aquella preciosa palmera que va morir al ser infectada per aquest paràsit en aquest lloc.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid