Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment veïnal
El veïnat de Ciutat Vella de Barcelona demanen un ple extraordinari sobre l'hotel del Rec Comtal

Lliuren 2.000 signatures al registre en contra la construcció de l'hotel

01/04/2015 Drets i Llibertats

Aquesta tarda, el veïnat de Ciutat Vella de Barcelona, mitjançant l l’Associació de Veïns del Casc AnticVeïns en Defensa de la Barcelona Vella i la Plataforma contra l’Hotel del Rec Comtal vora 2.000 signatures al registre en contra la construcció de l'hotel, dirigides a l'alcalde de Barcelona Xavier Trias, a la Síndica de Greuges, als departaments d'Hàbitat Urbà i Habitatge i a la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs.

També han lliurat un informe jurídic sol·licitant un ple extraordinari per tractar aquesta qüestió. Reclamen l'aturada immediata de les obres perquè consideren nul el projecte que les avala.

El veïnat considera que el projecte suposarà un “gran impacte paisatgístic” i ambiental que posa en risc la convivència i tranquil·litat dels veïns del barri. Alerten que podria destruir el comerç de proximitat i denuncien que el procediment “es va fer de manera opaca”. Concretament critiquen que els promotors van comprar la finca “fora del preu de mercat” i van enderrocar-la pocs anys abans de la modificació del PERI, un fet que, diuen, “demostra clars indicis d’irregularitats susceptibles d’investigació per part de la Fiscalia”.

Cal recordar que els veïns s'han manifestat diverses vegades en contra de l’hotel dels promotors Nuñez y Navarro i, des de l’any 1977, reivindiquen que l’espai es converteixi en pisos d’habitatge social. Recentment el projecte es va debatre a la comissió d’Hàbitat Urbà, on el primer tinent d’alcalde Antoni Vives no va descartar l’adquisició del solar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid