Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIRONA
La CUP Girona inicia una campanya per denunciar les retallades al pressupost municipal

La CUP inicia la campanya ‘Girona, temps de rebaixes’, per denunciar les retallades al pressupost des de l’arribada de CiU al govern de la ciutat. La formació vol difondre les xifres entre la ciutadania, i denuncia que les retallades aplicades el 2011 s’hagin mantingut tot i l’augment d’ingressos dels dos darrers exercicis.

08/01/2014 Política
La CUP de Girona ha iniciat una campanya pública per tal de denunciar la política econòmica del govern de Carles Puigdemont a la ciutat, en aspectes com les retallades que han patit determinades partides des del 2011, l’existència de despeses supèrflues als comptes municipals o la quantitat que cada any es destina al pagament d’interessos bancaris. La campanya, que porta per títol ‘Girona, temps de rebaixes’, s’ha fet coincidir expressament amb la campanya de rebaixes als comerços gironins, i consisteix en presentar les xifres (retallades, sous excessius, interessos, etc.) com si es tractés de rebaixes comercials, per tal de difondre-les de forma més amena entre la ciutadania.

Així, durant les properes setmanes cada dia es farà públic un nou cartell temàtic de la campanya, que servirà per denunciar aspectes com les retallades en política lingüística, joventut, gestió d’espais naturals; així com despeses supèrflues com ara el sou del gerent i altres càrrecs de confiança o els convenis de promoció turística, entre d’altres. La CUP també ha anunciat que utilitzarà l’etiqueta #RebaixesGirona per tal que es pugui participar i fer el seguiment de la campanya a les xarxes socials.

La formació critica que s’hagi apostat per aplicar i mantenir retallades en partides estratègiques tot i l’augment d’un 5,14% del pressupost municipal des del 2011, en benefici d’altres àmbits d’acció menys rellevants o que, segons la CUP, no requereixen tants recursos. El portaveu de l’organització, Jordi Navarro, ha denunciat que “les retallades del pressupost 2012 s’haurien pogut corregir el 2013 i el 2014 perquè els ingressos han augmentat els dos darrers exercicis”, i ha declarat que “cal que les gironines i els gironins coneguin la realitat, i sàpiguen que si les retallades no s’han revertit és per qüestions polítiques i ideològiques, i no pas perquè hi hagi menys recursos”.

Valora
Per saber-ne més
Rànquings
  1. Eleccions a la Sanitat pública: "21 Drets a guanyar" de Som Intersindical
  2. Fragmentació electoral a Salut: SOM Intersindical supera la Intersindical-CSC
  3. Presentació de la candidatura de la CUP Farners per a les pròximes eleccions
  4. Reactivar la lluita independentista o desactivar-la?
  5. Esquinços del passat (Llegit davant la Comissaria de Via Laietana, 21 març 2023)
  6. Valencians amb Puigdemont
  7. Alerta Solidària commemora el 20è aniversari de les detencions de Torà
  8. La Intersindical Sanitat presenta la campanya Fins a la Victòria!
  9. El Govern espanyol reconeix que els policies infiltrats en moviments populars són “agents d'intel·ligència”
  10. "Si fos possible crear un Estat format per València, Catalunya i les Illes Balears... seria un dels estats més rics d'Europa"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid