Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIRONA
La CUP demana que s'aclareixi el projecte del Modern

El grup municipal de la CUP demana concreció pel que fa al projecte per l’antic cinema Modern i per l’emplaçament final del centre cívic del Barri Vell

30/11/2011 Política
Tot i que en el Ple del mes de setembre la CUP va deixar un termini de tres mesos a l’Equip de Govern (CiU) perquè posés les bases de la seva proposta, encara no hi ha hagut cap novetat. El regidor i portaveu de la CUP, Jordi Navarro, ha reiterat la importància de concretar el projecte per tal que pugui quedar reflectit als pressupostos municipals del 2012, i desencallar així la problemàtica de la rehabilitació d’aquest espai de titularitat municipal, que s’arrossega des de fa anys.

La formació ha remarcat la importància d’aquest equipament i la necessitat de que tant les associacions i veïns del barri com entitats i col•lectius dels sector de la cultura siguin partícips i formin part de la definició d’aquest projecte. És per aquest motiu que han programat, al llarg d’aquesta setmana, una ronda de contactes per tal de sondejar els diferents agents sobre el futur de l’equipament.

Per altra banda, la setmana passada va tenir lloc la visita a l’edifici Modern, que la CUP havia demanat per tal de que les entitats del barri i de la ciutat en general hi poguessin participar, però només van ser convidades comptades associacions. La formació ha sol•licitat novament una segona visita per tal de que més entitats puguin visitar l’espai i opinar sobre el futur d’aquest.

Encallada la proposta d'ubicació d'un centre cívic al Barri Vell


La CUP també ha reiterat la necessitat de concretar definitivament l’emplaçament final del centre cívic del Barri Vell, un equipament que, segons la formació, “és bàsic per al sector i no pot patir més demores”. En el Ple del setembre, tots els grups municipals van coincidir en prioritat de dotar el barri d’un centre cívic, però l’equip de govern no ha presentat encara cap proposta definitiva.
Valora
Rànquings
  1. Eleccions a la Sanitat pública: "21 Drets a guanyar" de Som Intersindical
  2. Fragmentació electoral a Salut: SOM Intersindical supera la Intersindical-CSC
  3. Presentació de la candidatura de la CUP Farners per a les pròximes eleccions
  4. Reactivar la lluita independentista o desactivar-la?
  5. Esquinços del passat (Llegit davant la Comissaria de Via Laietana, 21 març 2023)
  6. Valencians amb Puigdemont
  7. Alerta Solidària commemora el 20è aniversari de les detencions de Torà
  8. La Intersindical Sanitat presenta la campanya Fins a la Victòria!
  9. El Govern espanyol reconeix que els policies infiltrats en moviments populars són “agents d'intel·ligència”
  10. "Si fos possible crear un Estat format per València, Catalunya i les Illes Balears... seria un dels estats més rics d'Europa"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid