Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Girona critica la “insensibilitat” de l'Ajuntament en matèria de gestió de residus

La formació independentista organitza una visita a la incineradora de Campdorà per suplir la manca d’iniciativa de l’Ajuntament de Girona a l’hora d’organitzar actes per la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. Consideren “significatiu” que la principal acció empresa pel consistori en motiu d’aquesta setmana sigui la reposició de tot el parc de contenidors de Girona, un sistema que la formació considera “ineficient i antiquat”.

21/11/2013 Política

La CUP ha criticat la poca implicació de l’Ajuntament de Girona en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra des del passat cap de setmana. Així, la CUP ha qualificat de “significatiu” que la principal acció desenvolupada per l’àrea de Sostenibilitat aquesta setmana sigui, precisament, la reposició del parc de contenidors. Per la formació aquest fet mostra, un cop més, “la insensibilitat de l’actual equip de govern envers la problemàtica dels residus”.

La CUP ha recordat el sistema de contenidors és“ineficient i antiquat”, i que els recursos que s’han destinat a la renovació del parc de contenidors s’haurien pogut invertir en d’altres mètodes més avançats i eficients ambientalment, com el Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn (SDDR) o la recollida selectiva porta a porta. Justament la formació ha recordat al regidor de Sostenibilitat Jordi Fàbrega que l’equip de govern té pendent de donar compliment a diverses acords del ple municipal recentment en aquest sentit, i ha reiterat la necessitat d’aprovar el Pla Local per a la Prevenció de Residus.

Visita a la incineradora de Campdorà

Per suplir la manca d’iniciativa del consistori en aquest camp, la CUP ha organitzat de cares a demà divendres una visita guiada a la incineradora de Campdorà. L'objectiu de la visita és conscienciar als gironins i gironines de l'impacte de la generació de residus i la seva incineració. Les persones interessades a participar-hi poden enviar un correu a girona@cup.cat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid