Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Girona reclama millores immediates al servei de Girocleta

La formació demana a TMG que prevegi un pla de millora que posi fi als problemes de funcionament dels aparcaments i l’estat de les bicicletes

13/09/2013 Política

La CUP de Girona ha reclamat, avui, que se solucionin els problemes de funcionament que pateix actualment el servei de Girocleta. Així, la formació ha criticat el mal estat de moltes bicicletes, i els múltiples aparcaments que hi ha fora de servei des de fa mesos. La CUP ha destacat, a més, la importància de tenir el servei a punt de manera immediata tenint en compte l’increment considerable del flux de mobilitat que experimentarà la ciutat com a conseqüència de l’inici de curs.

La CUP ha destacat que “el sistema públic de bicicletes de la ciutat és és una peça clau en la transició cap a un model de mobilitat més sostenibles, segur i eficient”, i que per això“és importantíssim que funcioni adequadament i els usuaris n’estiguin satisfets”. En aquest sentit, la formació ha demanat a TMG, la empresa municipal que s’encarregarà del servei a partir d’ara, que elabori un pla de millora i en solucioni les mancances, que ens darrers mesos s’han accentuat notablement.

Noves estacions a Santa Eugènia

La CUP ha celebrat la creació de dues noves estacions de Girocleta al barri de Santa Eugènia, una demanda que tant el teixit veïnal la mateixa CUP i altres col·lectius feia temps que reclamaven. En aquest sentit, la formació ha demanat al regidor de Mobilitat que s’acceleri al màxim el desplegament de les noves estacions, que permetran estendre el servei a noves àrees de la ciutat que fins ara n’havien quedat excloses.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid