Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Girona critica la deixadesa de l'equip de govern en relació a les taules territorials

La CUP Girona ha emès un comunicat demanant que es convoquin a tots els barris abans de finals d'any sens falta.

Considera que l'actual equip de govern, malgrat aquesta figura participativa tingui gran importància, "ha mostrat un nul interès per consolidar les taules territorials i fer que esdevinguin eines eficaces per a la ciutadania."

 

24/06/2010 15:07 Política
També critica a l'Alcaldessa, ja que la convocatòria de les taules territorials depenen d'ella exclusivament. "Així, el fet de qui ha de formar part d'aquestes taules, els temes que s'hi tracten, i els barris on se celebren o la periodicitat amb què tenen lloc, són decisions que es prenen arbitràriament per part de l'Alcaldessa, fet que li permet controlar totalment aquestes taules i menar-les segons el seu interès."
 
Les taules territorials de coordinació són, teòricament, els principals ens informatius i de participació, a través dels quals les entitats i la ciutadania dels barris de Girona poden comunicar-se amb l'Ajuntament, fer el seguiment de la gestió municipal i realitzar aportacions.
 
En la majoria de barris de la ciutat no s'ha convocat mai cap taula territorial, i als barris on s'ha convocat alguna vegada, rarament ha tingut continuïtat. Al web municipal, per exemple, la darrera taula territorial, de la qual ni tan sols s'ha penjat l'acta, consta que es convocà el passat juny del 2008 a Sant Narcís.
 
La CUP considera vergonyosa la deixadesa de l'equip de govern en relació a aquesta qüestió, i exigeix que s'abordi aquesta qüestió en el si del govern municipal i que es convoquin, sens falta, taules territorials obertes a tots els barris abans que s'acabi l'any. Per la candidatura, en un moment en què la confiança entre els barris i l'Ajuntament està tan deteriorada és més important que mai que s'estableixin les vies de comunicació i participació adequades.
Rànquings
  1. Eleccions a la Sanitat pública: "21 Drets a guanyar" de Som Intersindical
  2. Fragmentació electoral a Salut: SOM Intersindical supera la Intersindical-CSC
  3. Presentació de la candidatura de la CUP Farners per a les pròximes eleccions
  4. Reactivar la lluita independentista o desactivar-la?
  5. Esquinços del passat (Llegit davant la Comissaria de Via Laietana, 21 març 2023)
  6. Valencians amb Puigdemont
  7. Alerta Solidària commemora el 20è aniversari de les detencions de Torà
  8. La Intersindical Sanitat presenta la campanya Fins a la Victòria!
  9. El Govern espanyol reconeix que els policies infiltrats en moviments populars són “agents d'intel·ligència”
  10. "Si fos possible crear un Estat format per València, Catalunya i les Illes Balears... seria un dels estats més rics d'Europa"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid