Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Presentació del llibre "Cop de CUP" en el desè aniversari de la CUP Girona

Avui, el diputat David Fernàndez serà a Girona en els actes de celebració del 10è aniversai de la CUP de Girona

16/02/2013 Política
David Fernàndez i Julià de Jòdar, autord de "COP de CUP" David Fernàndez i Julià de Jòdar, autord de "COP de CUP"

Continuen els actes de celebració del 10è aniversari de la presentació de la CUP a Girona. Aquest dissabte, 16 de febrer, se celebrarà a l'escola Eiximenis la presentació del llibre "Cop de CUP", del qual són coautors l'escriptor Julià de Jòdar i el periodista i diputat de la CUP David Fernàndez. El mateix Fernàndez serà present en l'acte, que començarà a les 12h.

Posteriorment, a partir de les 14h, tindrà lloc un dinar popular d'aniversari a la mateixa escola Eiximenis. Els tiquets costaran 10€ i poden reservar-se al Casal Independentista El Forn o enviant un correu a girona@cup.cat. Els actes de celebració de l'aniversari de la CUP de Girona, que van començar el dissabte passat amb una xerrada, s'allargaran fins el proper mes de juny.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid