Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TMB
Mobilitzacions pel restabliment de les línies d'autobús a Barcelona

Fa gairebé un mes que no hi ha servei d'autobús els diumenges, i els usuaris de la Línia 91 i 115 demanen que es torni a posar.

03/02/2012 Drets i Llibertats
Els veïns de la Bordeta de Barcelona han anunciat un seguit de mobilitzacions per aconseguir restablir el servei d'autobús de les línies 91 i 115 els diumenges i festius. Una recollida de signatures i una manifestació són alguns dels actes que han anunciat.

Fa gairebé un mes que no hi ha servei d'autobús els diumenges, i els usuaris demanen que es torni a posar. Diuen que per a la gent gran del barri és molt necessària.

L'eliminació d'aquests serveis en dies festius s'inclou en el pla de racionalització de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per estalviar aquest any 56 milions d'euros.

Segons TMB les dues línies són deficitàries perquè els diumenges hi ha entre un 10 i un 15% menys del passatge habitual. És a dir, de cada 100 euros del cost del servei, els usuaris amb el bitllet en paguen sis i la resta s'ha de cobrir amb subvencions.

Ara bé, els veïns de la Bordeta tornen a estar en peu de guerra. Fa 20 anys ja van evitar que els retallessin el serveis de la Línia 91, que uneix el barri amb la Rambla.

Font: BTV



 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid