Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TMB
Treballadors de bus i metro es manifesten a Barcelona

Protesten contra les retallades salarials que els imposta la direcció de TMB

26/01/2012 Res-pública
Uns 3.000 treballadors de bus i metro de Barcelona (TMB), segons la CGT, s'han manifestat aquest dijous al matí a Barcelona en contra de les retallades laborals i la direcció de l'empresa. La mobilització continuarà aquesta tarda, quan es realitzarà una segona assemblea i manifestació dels treballadors del torn de matí a Plaça Universitat.

Aquest matí, els manifestants han tallat la Gran Via a l’altura de Plaça Universitat per demanar que marxi tot l’equip directiu de TMB, a qui consideren culpable de la mala gestió i per mostrar el seu rebuig absolut al "xantatge" de la direcció contra els treballadors, que els ha posat un ulitmàtum: O ERO o retallada salarial i laboral.

Més tard, han marxat pel centre de la ciutat fins arribar a Plaça Sant Jaume on han sortit diferents treballadors i sindicalistes a mostrar la seva decisió per lluitar en la defensa del transport públic. Els treballadors han repetit que és l’assemblea qui ha de decidir com i quan es fan les coses i que els comitès d’empresa de bus i metro només els representen i que no poden prendre decisions per ells.

A més, ha sortit la proposta de fer una aturada el proper 27 de febrer, coincidint amb el primer dia del Congrés Mundial de Móbils, que se celebra a la Fira de Plaça Espanya.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid