Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els treballadors de TMB reparteixen 30.000 octavetes fent una crida a la manifestació del 19J

Ahir, els treballadors dels autobusos de TMB van repartir 30.000 octavetes entre els  usuaris d'aquest transport fent una crida a la manifestació del 19J.

Els treballadors d'autobusos de TMB volen mostrar aquest diumenge que "la classe política, l'elit econòmica, la "burrocracia" sindical de ccoo i ugt i els directors de tots els gran mitjans de comunicació porten molts anys creuant les línies vermelles per les quals es roba a milions de persones la seva feina deixant-los sense que mantenir-se econòmicament, desenes de milers de persones que perden les seves cases i, a sobre han de continuar pagant el deute, milions de jubilats i jubilades amb pensions de misèria, milions d'usuaris i usuàries de la sanitat, l'ensenyament i el transport que veuran precaritzat, encara més aquests serveis".

17/06/2011 10:48 Drets i Llibertats
Pels treballadors de TMB, "això que estem vivint com a poble treballador no és cap crisi, és un robatori pur i dur efectuat per l'elit econòmica, amb el consentiment i el suport de la classe política i la "burrocracia" sindical de ccoo i ugt i defensat argumental pels directors de tots els gran mitjans de comunicació.Estan robant al poble i aquest té tot el dret de defensar-se com cregui més oportú i amb tots els mitjans possibles"
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid