Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transports públics
Els "#iaioflautes" ocupen un autobús en protesta per l'augment de les tarifes

Desenes de jubilats integrants del moviment del 15-M sota l'operació qua anomenen #rebelionbus

02/02/2012 Drets i Llibertats
Ahir al matí, una trentena de jubilats anomenat "#iaioflautes" van ocupar l'autobús de la línia 47, que comunica el centre de la ciutat amb el districte de Nou Barris, i expressar a tots els que hi pujaven i baixaven que no, que no estan gens d'acord que s'apugi el preu dels autobusos.

Amb xiulets i corejant lemes en contra de les retallades en sanitat i per l'augment del bitllet dels transports, els participants en la protesta van recórrer sorollosament amb el 47 tota la línia en els dos sentits i van recollir suports i bones paraules dels altres usuaris de l'autobús.

Amb aquesta acció, els "#iaioflautes" volen sumar-se "a la rebel·lió ciutadana davant la pujada abusiva de les tarifes del transport públic i de les retallades dels serveis en autobusos i metro per part de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), així com l’agressió contra les seves treballadores". També s'adhereixen a altres iniciatives que pretenen mostrar el rebuig a una destrucció programada dels serveis públics de transport a Barcelona.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid