Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Centenars de treballadors de TMB es manifesten pels carrers de Barcelona

Les dificultats amb què es troben per negociar amb l'empresa han generat les protestes

16/01/2012 Laboral
Centenars de treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s'han manifestat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per protestar contra les retallades pressupostàries aplicades al sector del transport públic.

L'empresa ha cancel·lat la trobada que havia de fer a les 9h d'aquest dilluns amb representants sindicals, fet que ha empès els treballadors a concentrar-se davant de l'Ajuntament de Barcelona a la recerca del president de TMB, Joaquim Forn.

En principi, tots els treballadors estaven convocats, a instàncies dels sindicats, a les oficines de TMB de l'estació de l'L1 de Santa Eulàlia, a l'Hospitalet de Llobregat, on s'havia de reprendre la negociació entre la direcció i els representants sindicals.

El transport públic es troba aquests dies en el centre de l'actualitat. Aquest dissabte s'han fet efectives les "mesures de racionalització", tala com remarca l'empresa,  en el servei d'autobusos, que ha suposat la supressió de quatre línies i reduccions en altres 23 durant els caps de setmana. Això i la pujada de preu dels bitllets aplicada des de començaments d'any ha revoltat els usuaris, que han convocat una nova vaga per a aquest dimarts. 
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid