Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Capellades denuncia la reducció del servei de bus

Vila de Capellades-CUP celebrarà el proper divendres, una Assemblea Popular per parlar de la reducció del servei de bus

18/01/2012 Política
Fa tres anys que el municipi de Capellades (L'Anoia) porta denunciant la precarietat del servei de ferrocarrils i l'empitjorament constant d'aquest. La formació Vila de Capellades-CUP ha denunciat que “l'augment de la freqüència de trens, pensat exclusivament pel benefici dels municipis més pròxims a Barcelona, ha provocat que la durada dels viatges sigui molt més elevada i per tant, ha disminuït l’ús dels ferrocarrils al seu pas per les poblacions de l’Anoia”. Aquest fet, segons la candidatura, provoca que el servei de bus d'apropament a l'estació (conegut popularment com a “Tinu”) actualment sigui molt deficitari, i que l'empresa que el gestiona, es vegi obligada a reduir el servei”. Aquest servei, gestionat per una empresa privada, no rep cap ajuda de l'Ajuntament ni de les institucions responsables dels ferrocarrils.

Arrel dels fets, el proper mes de febrer, s'aplicarà una nova reducció del servei, reduint l'horari del servei i deixant al descobert un gran nombre de trens diaris. La formació ha alertat que si les retallades continuen “podria suposar la desaparició total d’aquest servei, deixant-nos sense un dels transports públics més utilitzats històricament a la vila, i provocant a més, la desaparició de llocs de treball”.

VdC-CUP ha demanat a les institucions i empreses responsables que apostin per un transport públic de qualitat i que assumeixin com a part del transport de ferrocarrils els viatges del bus d’apropament, invertint el suficient per a que els usuaris d’aquest servei “puguin gaudir d’un servei mínimament digne”. També han demanat que facin els ajustos d’horaris necessaris per tal de que el servei de transport a l'estació torni a ser útil i rentable.

La formació ha convocat a tots els ciutadans i ciutadanes a participar a l'Assemblea Popular que es celebrarà el proper divendres 20 de gener a les 8 del vespre al saló de La Lliga, on s'encetarà un debat sobre aquesta problemàtica i quines accions es duran a terme. També han volgut recordar i animar a tothom a col·laborar en la campanya de recollida de signatures que està duent a terme un veí de la vila.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid