Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Presentació de Bages per la Indepedència a Manresa

El Consell Comarcal del Bagès se suma a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)

27/01/2012 Política
Avui a dos quarts de nou del vespre al teatre Conservatori de Manresa es farà l'acte de presentació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Manresa i de la seva extensió a la comarca sota el nom Bages per la Independència.

L'acte comptarà amb les intervencions de Josep Camprubí, de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, del president de Municipis per la Independència, Josep M. Vila d'Abadal, i del membre del secretariat nacional per l'ANC, Pere Pugès. A banda hi haurà l'actuació de la Coral per la Independència.


El Consell Comarcal del Bagès se suma a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)


El Consell Comarcal va aprovar una proposició per adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència amb els vots favorables de CiU, ERC i la CUP.

Aquesta nova adhesió se suma a les de Les Borges Blanques, Ripollès, Gironés, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva, Osona, l'Alt Penedès i la Garrotxa. I ja són 10 els consells comarcals adherits.
Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid