Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’Assemblea de la Comunitat Universitària de la UIB es mobilitza per a la vaga del 17-N

L’Assemblea de la Comunitat Universitària  de la Universitat de les Illes Balears (UIB) va dur a terme ahir una acció de “tancament” dels seus espais a causa de les retallades i es va representar la “mort” de l’educació pública. Aquesta acció, que va recorrer distintes facultats i va passar també pel metro, va servir per convocar tothom a la vaga del pròxim dijous, 17-N, i a la manifestació que començarà a la Plaça del Tub de Ciutat a les 12 h.
 

La comitiva de retallades estava composada per alguns polítics que portaven unes tisores gegants a les mans i anaven gaudint amb l’espectacle del tancament de l’aturada del bus, algunes entrades als edificis, banys, i altres instal·lacions.

15/11/2011 12:07 Educació
Totes aquestes van quedar tancades amb una cinta i amb una nota informativa signada pel Rectorat que deia “Degut a les retallades en drets socials que estam experimentant dins el marc del procés de privatització de la universitat en què estam immersos, des del Rectorat informam que aquest espai queda tancat de manera permanent. Pregam disculpeu les molèsties.”

Tancaven la comitiva uns taüts amb inscripcions com “RIP UIB” i que anaven acompanyats d’unes ploradores consternades per la mort de l’educació pública. Per allà on passaven quedaven les empremtes del crim en forma de sang i una silueta blanca al terra.

Amb aquesta acció l’Assemblea de la Comunitat Universitària vol aturar les retallades (com el tancament de les biblioteques els caps de setmana), demanar transparència real en els comptes de la UIB, defensar els serveis públics en general, contra les privatitzacions, la política antisocial del Govern i els atacs contra el català i, finalment, aconseguir el reconeixement oficial de les assemblees d’estudiants com a òrgan legítim i representatiu d’aquests.

Per saber-ne més:

El SEPC portarà la vaga general d'Universitats convocada pel 17-N arreu del país 

La vaga general del 17-N a la universitat pública s'estén al País Valencià 

"Ens juguem el model d'universitat”: una anàlisi sobre la implantació del model privat d'ensenyament 

Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  10. Rosalia 92
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid