Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
El Consell Comarcal del Gironès s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència

La proposta de la CUP i ERC s'ha aprovat per majoria absoluta amb els vots en contra del PP

21/12/2011 Política
El Ple del Consell Comarcal del Gironès ha aprovat aquest dimecres a la tarda adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència. La proposta, presentada pels grups comarcals de la CUP i ERC, ha estat aprovada per 24 vots a favor, 5 en contra i 3 abstencions.

D'aquesta manera, la moció per l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència ha estat aprovada per majoria absoluta amb els vots en contra del PP. El Ple del Consell manifesta així la seva voluntat de formar part del grup de municipis i comarques que volen constituir una associació d’ens locals amb l’objectiu de defensar l’assoliment d’un estat propi i els drets nacionals i conscienciar la ciutadania de la necessitat d’exercir el dret a l’autodeterminació del poble català.

Així mateix, el Consell Comarcal es compromet a treballar conjuntament amb tots aquells municipis i comarques que es puguin interessar en la redacció dels documents necessaris per a la creació de l'Associació de Municipis per la Independència, que va ser constituïda ara fa una setmana a Vic.

El ple ha designat el president del Consell Comarcal, Jaume Busquets, com a representant d’aquesta corporació a l’Associació.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid