Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets es congratula de l'adhesió de Cerdanyola als Municipis per la Independència

El nucli de Maulets d'aquesta ciutat  també s'ha congratulat amb un comunicat que el passat 27 d'octubre s'aprovés una moció per a l’adhesió a l’Associació de municipis per la independència. Es tracta de la primera gran ciutat de l’Àrea Metropolitana (60.000 habitants) que vota a favor d’aquesta adhesió a l’organisme independentista.
 
En el mateix sentit que la nota de premsa de la CUP de Cerdanyola, en què van felicitar els partit que hi van donar suport, Maulets s'afegeix a l'adhesió que "representa un petit pas en el camí que ens ha de dur cap al'Alliberament Nacional i Social dels Països Catalans". Per a l'organització juvenil "Queda molta feina per fer i molts combats per lliurar. Per això, cal que tots i totes seguim treballant en el nostre àmbit."  Recordem que la moció va ser votada conjuntament per ERC, Compromís per Cerdanyola (CxC), CiU i ICV. La votació va ser favorable per 12 vots a favor i 11 en contra, amb una abstenció. 

 

05/11/2011 19:48 Política
Recordem que es va donar la circumstància que la votació d'aquesta moció independentista va ser secreta i que la  va ser llegida per part de la secretària de l’ajuntament perquè cap partit tingués protagonisme en l’aprovació d’aquesta moció. Darrere l’èxit d’aquesta adhesió se n'ha destacat el treball de Cerdanyola Decideix, l’entitat unitària que va organitzar les consultes i que ha coordinat i convençut els partits favorables perquè prenguessin aquest compromís.
 

Comunicat en motiu de l'adhesió de Cerdanyola del Vallès a l'Associació de Municipis per la Independència

L'Assemblea de Maulets de Cerdanyola manifestem el nostre entusiasme i suport a l'adhesió de Cerdanyola del Vallès a l'Associació de Municipis per la Independència així com també felicitem a totes les entitats, organitzacions i grups polítics que ho han fet possible. Especialment a Cerdanyola Decideix, com a entitat impulsora de la iniciativa i als grups polítics d'Esquerra Republicana, Convergència Democràtica, Compromís per Cerdanyola i Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa sense el vot dels quals no hagués estat possible aprovar la moció.

L'adhesió significa la participació i col·laboració activa de Cerdanyola amb altres municipis de Catalunya per tal de fomentar un espai oficial de debat sobiranista que te com un dels seus màxims objectius la futura execució d'un Referèndum per la independència promogut des dels ajuntaments.

 Remarquem també el mèrit d'aquesta adhesió, ja que es tracta del primer municipi de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que s'uneix a aquest organisme independentista. En aquest sentit, compartim l'opinió dels companys i companyes de la CUP: hem d'estar orgullosos de la de l'adhesió, sobretot tenint en compte el complicat paper que a l'independentisme català li ha tocat jugar a les grans algomeracions urbanes del país i les constants ofensives que l'Estat Espanyol dur a terme contra aquells qui busquen la llibertat de la seva nació.

Som conscients que l'adhesió només representa un petit pas en el camí que ens ha de dur cap a l'Alliberament Nacional i Social dels Països Catalans. Queda molta feina per fer i molts combats per lliurar. Per això, cal que tots i totes seguim treballant en el nostre àmbit. Des de Maulets Cerdanyola ho seguirem fent i animem a totes les organitzacions, entitats, col·lectius i individus crítics amb la realitat ha persistir en la lluita i la causa independentista.

Perquè la lluita és l'únic camí!

Visca els Països Catalans!
 
 

Llistat de poblacions per comarca que pertanyen a l'Associació de Municipis per la Independència

Alt Empordà: Agullana, Llançà, Port de la Selva

Alt Pendedès: Vilafranca del Penedès

Anoia: Igualada 

Baix Ebre: Tortosa

Baix Empordà: Verges

Baix Llobregat: Begues

Baix Camp: Maspujols, Selva del Camp

Bages: Avinyó, Manresa, Sallent

Berguedà:  Berga, Capolat 

Les Garrigues: Les Borges Blanques

Garraf: Vilanova i la Geltrú 

Garrotxa: Besalú, Olot, Pardines 7Gironès: Cassà de la Selva, Llambilles

Maresme: Arenys de Munt, Argentona, Premià de Dalt,

Montsià: Amposta

Noguera:Balaguer 

Osona: Calldetenes, Collsuspina, Gurb, Perafita, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Taradell, Taradell, Torelló, Sant Pere de Torelló, Sant Pere de Torelló, Sant Julià de Vilatorta  

Ripollès: Ripoll 

L'Urgell: Tàrrega 

Vallès occidental: Vacarisse, Cerdanyola del Vallès

Vallès Oriental: Cardedeu, -Sant Antoni de Vilamajor 

 

Per saber-ne més:

Cerdanyola s'adhereix a l’Associació de municipis per la independència

L'Associació de Municipis per la Independència comença a prendre forma 

Arenys de Munt se suma a Vic a l'associació de Municipis per la Independència

Més de seixanta municipis s'han exclòs de la Constitució 

L'Associació de Municipis per la Independència ja aplega una dotzena de caps de comarca

Vilafranca del Penedès se suma a a l’Associació Catalana de Municipis per la Independència

 
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid