Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Constituïdes 19 assemblees territorials al Vallès Oriental

La meitat dels municipis de la Comarca han constituït assemblees territorials per la Indeepndència. El 10 de febrer es preveu fer un acte de presentació comarcal a Granollers.

26/01/2012 Política
Les assemblees constituïdes al Vallès Oriental són 19: Castellterçol, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui, l'Ametlla, la Garriga, Tagamanent, Aiguafreda-Sant Martí de Centelles, Cardedeu, Llinars, Sant Antonio de Vilamajor, Fogars, Vallgorguina, les Franqueses, la Roca, Granollers-Canovelles, Mollet, Vilanova-Vallromanes-Montornès, Martorelles-Santa Maria i Sant Fost.

Per constituir una assemblea  territorial per la independència cal un mínim de 10 persones que l'impulsin. A Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, el Figaró i Sant Celoni-Baix Montseny s'està en procés de creació d'aquestes entitats.

El procés constituent de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) fnalitzarà el 10 de març amb un acte a Barcelona. L'ANC ha proposat un full de ruta amb 128 accions fins al 2014, entre les quals hi ha una nova onada de consultes populars que es farien unitàriament a la primavera de 2013.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid