Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EI
Es constitueix l'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa

L'AEIG vol esdevenir un espai de confluència dels moviments cívics i populars al voltant del projecte de l'Esquerra Independentista

22/11/2011 Política
Diversos independentistes garrotxins han impulsat l'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa (AEIG), un col·lectiu format per un grup de veïns de la comarca que volen engegar un nou projecte de treball conjunt.

Segons expliquen els promotors, l'assemblea és oberta a tothom, democràtica, transparent i "amb voluntat d'articular la unitat popular com a espai útil per totes aquelles persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat nacional i social dels Països Catalans des de la Garrotxa". A més, volen esdevenir un espai de confluència dels moviments cívics i populars al voltant del projecte de l'Esquerra Independentista.

D'altra banda, l'assemblea de l'esquerra independentista de la Garrotxa té la voluntat d'incentivar espais de debat, de reivindicació nacional, social i d'acció política. En aquest sentit, celebrarà un debat pel dia 10 de desembre a Montagut sobre quin ha de ser el futur de l'Alta Garrotxa des del punt de vista mediamental i col·laborarà amb els tradicionals actes contra la constitució espanyola que organitza l'assemblea de Maulets de la comarca i que enguany tindrà lloc el 5 de desembre a Argelaguer.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid