Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Un jutge ordena tancar la web de l'ANC Consum Estratègic

La justícia espanyola ordena acabar amb la campanya de l'ANC Consum Estratègic

18/10/2022 Drets i Llibertats

Un jutge de Barcelona ha sentenciat clausurar la web i accions (per exemple la participació a 72 fires) vinculades a la campanya Consum Estratègic de l'Assemblea Nacional Catalana , amb la qual promou el consum de productes catalans.

 

Dins la causa general contra l'independentisme, en aquest cas l’instrument de la repressió ha estat la patronal Foment del Treball, que lluny de defensar els interessos de les empreses catalanes ha optat per defensar els interessos dels oligopolis de Madrid. L’Assemblea recorrerà a les instàncies superiors europees, on posarà en evidència, una altra vegada, com la justícia espanyola és una justícia política.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid