Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Segona fase de la campanya Consum Estratègic

Foment del Treball ha criticat la iniciativa

21/06/2019 Drets i Llibertats
Ahir al matí l'ANC ha presentat la segona fase de la campanya Consum Estratègic. Fins ara, s'han organitzat més de 92 fires, 115 xerrades i s'han aconseguit més de 148.000 canvis de contracte d’empreses de l’Íbex 35 a altres que permetin construir una economia catalana lluny de les manipulacions polítiques.

Com a principal novetat, el web de Consum Estratègic incorpora un cercador que ajudarà a buscar totes les empreses properes al codi postal que s'indiqui i amb les necessitats que s'hi especifiqui. Un dels pilars de la lluita noviolenta és la no-cooperació. Per això, cal potenciar empreses que treballin per un teixit productiu català i que afebleixin els oligopolis de l’Estat.

Foment del Treball ha criticat la iniciativa

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid