Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Ordres de detenció per a dos acusats d'organitzar manifestacions en suport a Pablo Hasél que han decidit no presentar-se als jutjats com a acte de desobediència

El passat 27 de juny es va posar en 'cerca i captura' en Tomàs Sayes i el proper 30 de juliol segurament passarà el mateix amb  un altre acusat d'organitzar manifestacions en suport a Pablo Hasél que com Sayes ha decidit no presentar-se als jutjats com a acte de desobediència

20/07/2022 Drets i Llibertats

El 27 de juny d'aquest any es va posar en 'cerca i captura' Tomàs Sayes acusat de participar en l'acció del 19 de febrer del 2021 en què es va tallar l’accés al túnel del Cadí-Andorra en protesta contra l'empresonament del cantant Pablo Hasel. Sayes ha decidit no presentar-se als jutjats com a acte de desobediència.

El proper 30 de juliol l'Adam Camón  es trobarà en una situació similar a la de Tomàs Sayes ja que també ha decidit no presentar-se als jutjats com a acte de desobediència per denunciar la repressió que pateix per organitzar la solidaritat. Camón (com Sayes) està acusat d'organitzar protestes per l'empresonament de Pablo Hasél.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid