Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Citen a declarar en Tomàs Sayes als jutjats de Perpinyà pel tall de la Jonquera

El nostre company Tomàs Sayes, membre de Llibertatcat i de l'ANC, està citat a declarar demà Perpinyà: va ser retingut i identificat dimarts passat durant el tall de la Jonquera per la policia francesa

17/11/2019 Drets i Llibertats

En Tomàs Sayes, Secretari Nacional del Berguedà al secretariat de l'ANC i conegut militant independentista, membre de Llibertat.cat, va ser retingut i identificat dimarts passat durant el tall de la Jonquer per la policia francesa.

Demà dilluns 18 ha d'assistir a declarar als jutjats de Perpinyà.

Tomàs Sayes, conegut per haver inciat una vaga de fam (31 dies) en defensa de l'ensenyament públic el 2009, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el passat mes de febrer: l'ordre de detenció es va emetre al desembre anterior en no presentar-se a declarar al jutjat de Puigcerdà per un delicte de manifestació il·legal en una protesta contra el jutge Pablo Llarena. Era la segona vegada que no es presentava a declarar, després de no presentar-se a una primera citació per un delicte d’injúries contra el jutge.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid