Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Clam veïnal a Sants per la llibertat d'en Carles

Centenars de persones s'han manifestat aquesta nit per carrers del barri pel veí empresonat, que ha representat l'inici de la vuitena jornada de protestes en suport de Pablo Hasél. Mobilitzacions que d'han dut també a terme Calafell, Reus, Sant Cugat del Vallès, Vilanova i la Geltrú,  i també a  Oviedo.

24/02/2021 Drets i Llibertats

La plaça de Sants ha acollit aquest vespre una assemblea oberta al veïnat que ha aplegat gairebé un miler de persones per demanar la llibertat del veí Carles. Durant la concentració s'ha llegit un manifest signat per desenes d'entitats del barri, entre elles Crida Constituent, La Burxa, Lleialtat Santsenca, Bombers per la República, Òmnium Cultural i la CUP. També s'ha decidit convocar un mobilització aquest dissabte a partir de les 11.30h des de la plaça de Santa. 

A continuació s'ha fet un marxa espontània pels carrers del barri. Paral·lament havia una convocatòria a la plaça Letamendi de Barcelona amb la intenció d'anar a la plaá Artós on VOX havia convocat un acte.  A l'alçada París amb Villarroel, els assistents han començat a tirar objectes a la línia policial dels Mossos d'Esquadra, que els barrava el pas. És en aquest punt on, accidentalment, un dels objectes ha ferit el reporter Sergi Rodergas a la cara.

D'ençà aquest moment, els manifestants s'han dispersats per diversos carrers de l'eixample i practicament la marxa s'autodisol.

A Vilanova i la Geltrú, els manifestant s'han concentrat davant de l'Ajuntament i a continuació han nant en manifestaci´p fins la caserna de la Guàrdia Civil, S'han llançat objecte

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid