Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
docents en lluita
L'Assemblea de Docents de Mallorca dóna suport a la vaga estudiantil del #14M
13/05/2015 Educació
El SEPC convoca vaga estudiantil el 14M contra la mercantilització de l'ensenyament El SEPC convoca vaga estudiantil el 14M contra la mercantilització de l'ensenyament

Com en ocasions anteriors, l'Assemblea de docents ha fet una crida al professorat a vetllar pel compliment del dret de vaga dels "nostres estudiants".

Per a l'Assemblea, "El malestar que produeixen les agressives polítiques educatives dels governs espanyol i balear no es pot amagar. Demà mateix, els estudiants dels ensenyaments secundaris i universitaris mostraran el seu profund descontent amb una jornada de vaga contra el 3+2 i l'estratègia universitària 2015".

Tot dient que "El futur del jovent està en entredit amb una política educativa que manca de beques mentre apuja les taxes i que afavoreix la mercantilització dels ensenyaments universitaris en detriment de l'adjectiu “públic” de la universitat".

I afegeix "Estudiants i docents units per un mateix interès!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid