Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14M
EL SEPC anuncia mobilitzacions a Mallorca durant la jornada de Vaga estudiantil

També informa que el dia 19 de maig, dia que l’Assemblea de Docents convoca la vaga a les Illes, realitzaran una jornada de lluita per donar suport als docents i també mostrar el seu rebuig a la LOMQE.

12/05/2015 Drets i Llibertats
El SEPC convoca vaga estudiantil el 14M contra la mercantilització de l'ensenyament El SEPC convoca vaga estudiantil el 14M contra la mercantilització de l'ensenyament

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha anunciat que durant la jornada de vaga estudiantil del proper dijous, té l'intenció de fer una manifestació a les 12 del migdia a la plaça del Tub de Palma. Prèviament realitzaran piquets al llarg del matí pels centres de secundària. A la Universitat de les Illes Balears (UIB), l’Assemblea UIB i el SEPC ocuparan un edifici el vespre abans de jornada de vaga en senyal de protesta.

A més a més, el SEPC també ha informat que dia 19 de maig, dia que l’Assemblea de Docents ha convocat la vaga, realitzaran una jornada de lluita per donar suport als docents i també mostrar el seu rebuig a la LOMQE.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid