Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espanyolisme
Vox, C's i UPyD empastifen Barcelona amb propaganda electoral

Els partits espanyolistes han iniciat la campanya electoral amb grans empastifades a Barcelona

17/05/2014 Política

Els partits espanyolistes i populistes Ciutadans, UPyD i Vox han iniciat la campanya electoral amb grans empastifades a Barcelona. Al barri de l'Eixample han desplegat una gran campanya d'enganxada de cartells i adhesius, moltes en llocs no habilitats, com els grans adhesius enganxats al mobiliari urbà.

Els partits ultraespanyolistes han rivalitzat en aquesta campanya, i arreu es poden observar com entre ells s'havien tapat els cartell un darrere l'altre (un fet oficialment delictiu i que precisament aquests partits i altres com el PP i el PSOE han utilitzat per denunciar altres grups d'esquerres o independentistes).

També han fet acte de presència agitativa i de paradetes els neonazis del MSR. Ahir divendres van mantenir una parada informativa a la Plaça d'Espanya, davant de l'antiga plaça de toros, amb material al·lusiu a l'europeisme, l'espanyolisme i missatges xenòfobs camuflats en lemes com "Control de la immigració", "Primer els de casa", etc. La paradeta de l'MSR estava protegida precisament per dos agents de paisà d'algun cos policíac, observant la reacció dels vianants que passaven pel davant.

 Vidres trencats: resposta veïnal a l'incivisme?

D'altra banda, i coincidint amb al gran empastifada que UPyD ha provocat a l'eixampla amb adhesius i cartells, el partit ultra de Rosa Díez ha denunciat que aquesta matinada han llançat pedres contra la seu local a  a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, que han ocasionat desperfectes en els vidres. Una nota del partit espanyolista amb l'habitual victimisme ha apuntat que es tracta d'una "estratègia d'intimidació contra la formació no nacionalista amb representació al Congrés i al Parlament Europeu."

Cap mitjà ha apuntat a la possibilitat que el llançament d'objectes contra el local d'UPyD es tracti d'una queixa veïnal, molestos pel canvi en el paisatge del barri, que ara és ple propaganda del partit ultraespanyolista. L'Ajuntament de Barcelona a hores d'ara tampoc ha anunciat cap denúncia contra els responsables d'UPyD.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid