Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Neix l’entitat espanyolista ‘societat civil catalana’

El PP i C’s donen suport a la plataforma espanyolista ‘societat civil catalana', entitat que sembla tenir la mateixa adreça d’internet que l’estranya organització ‘nova terra lliure’

08/04/2014 Política
Ahir el diari digital ‘El singular.cat’ informava que els membres del PP català s’havien “abocat en la nova entitat espanyolista 'Societat Civil Catalana', que agrupa intel·lectuals pròxims als populars i al PSC i també de Ciutadans contraris a la consulta. Després de la presentació de la iniciativa, el portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, i el diputat del mateix partit Fernando Sánchez Costa l'han difós per la xarxa amb formularis d'inscripció.”.

Avui el perfil del twitter Bye Bye Españistán ha anunciat que el domini ‘societatcivilcatalana.cat’ té la mateixa adreça que ‘novaterralliure.com’.  Cal recordar que fa pocs dies diversos mitjans de comunicació espanyolistes van denunciar que   la pàgina ‘nova terra lliure’ feia apologia de la violència. Segons el diari “El Confidencial” el creador de la misteriosa pàgina és el locutor de Kitradio Roger Gaurch.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid