Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espanyolisme
Els espanyolistes empastifen els centres escolars a Roquetes

A Roquetes han aparegut diverses pintades en centres escolars de caràcter espanyolistes, reivindicades amb la simbologia dels falangistes

02/05/2014 Política

L'escola Mestre "Marcel·lí Domingo" de Roquetes ha patit una empastifada en diferents llocs, especialment l'accés del centre, just on es troba el rètol amb el nom de l'escola. Aquestes pintades en centres escolars de Roquetes van aparèixer aquest Primer de Maig.

La pintada, de contingut espanyolista, resava "Rojos, España es grande. Arriba España", tot insinuant els colors de la bandera espanyola amb els colors vermell i groc.

Segons el digital Marfanta.com, també han pintat la façana de l'institut escola Daniel Mangrané de Jesús. Les "pintades d'ideologia feixista", segons aquest mateix mitjà, també contenien missatges com "1714: prou mentides", amb l'adreça web de les Joventuts de la Falange. Una altra de les pintades resava "CiU i ERC mentirosos. España una." Encara, una altra pintada propera contenia el símbol falangista del jou i les fletxes.

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid