Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Jornada de debat sobre el futur del model sanitari als Països Catalans

Se celebrarà el proper 22 de febrer a les Cotxeres de Sants de Barcelona amb la participació d'onze ponents nacionals i internacionals.

04/02/2014 Salut
Construïm la sanitat als Països Catalans Construïm la sanitat als Països Catalans

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP), sota el lema "Construïm la sanitat als Països Catalans", organitza una jornada de debats sobre la sanitat pública pel proper 22 de febrer a Barcelona. Es tracta de "crear un espai ampli, de generació de propostes i un possible punt de trobada de les diferents lluites en l’àmbit sanitari".

La diputada Isabel Vallet (CUP-AE) ha explicat que aquesta jornada es va començar a idear després de copsar cap a on s'encaminava el Pacte Nacional de la Salut. La CUP-AE va decidir abandonar el Pacte el passat mes de juliol de 2013 al entendre que el que es pretén és "tapar les vergonyes, netejar la cara i seguir amb un model que sota el paradigma de l'excel·lència vol legitimar un negoci amb la sanitat pública catalana".

La Jornada, que se celebrarà durant tot el dia a les Cotxeres de Sants de Barcelona, té com objectiu començar a dibuixar els pilars un model sanitari pels Països Catalans de "propietat i provisió pública, universal i qualitat sense discriminacions i sense exclusions". Per encarar aquests objectius s'han organitzat 3 taules de debat amb diversos experts nacionals i internacionals sobre la matèria.

Inscripcions i participants a la jornada

Per tal de participar a la jornada, que s'allargarà de les 10 del matí a les vuit del vespre, cal formalitzar una inscripció a través de la pàgina web que s'ha posar en marxa avui http://jornadasanitat.cup.cat. Per altra banda, ja són molts els col·lectius que han confirmat la seva participació com és el cas de Dempeus per la Salut Pública, la revista Cafè amb llet, la Confederació de Federació d'Associació de Veïnes de Barcelona, la PARS, Fòrum Català d'Atenció Primària, nombroses seccions sindicals de la CGT i de CATTAC - CTTS de diversos hospitals, Son Espases a Palma, entre altres

Valora
Rànquings
  1. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  2. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  3. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  4. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  5. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  6. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  7. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  8. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  9. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  10. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid