Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Més de 25 entitats donen suport a la manifestació en defensa de la sanitat a Reus

Dimarts a les 19h es farà una roda de premsa a l’antic Hospital Sant Joan de Reus, on es donarà a conèixer el llistat definitiu d’adhesions i s’exposarà la motivació d’aquesta iniciativa.

07/12/2013 Salut

Més de 25 entitats, sindicats, plataformes... d’arreu de Catalunya ja s’han adherit a l’acusació popular contra la conxorxa sanitària catalana i al grup promotor de la manifestació en defensa de la sanitat pública, que es realitzarà el proper dissabte 14 de desembre a Reus, segons informa la CUP.

Els sindicats Metges de Catalunya, CGT, CoBas, COS i CATAC-CTS/IAC, les plataformes Dempeus i Plataforma pel Dret a la Salut; seccions sindicals d’hospitals d’arreu de Catalunya, com ara els del Pius de Valls i Joan XXIII de Tarragona; moviments com el Procés Constituent i l’Esquerra Independentista; o plataformes que aglutinen treballadors/es i usuaris/es com la Plataforma Can Ruti diu prou! de Badalona o la Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública de Reus, són algunes de les primeres entitats -de les més de vint-i-cinc-, que ja s’han adherit a l’acusació popular i a la convocatòria de manifestació del proper 14 de desembre a Reus.

Per tal d’augmentar el nombre d’adhesions a aquesta iniciativa i donar-la a conèixer a la ciutadania, durant aquesta setmana i la següent, s’ha planificat un calendari d’accions en dos sentits. En primer lloc, sortint cada dia als carrers i als centres sanitaris de la ciutat, per socialitzar la convocatòria i fer partícip a la ciutadania de les problemàtiques plantejades i de les reivindicacions d’aquesta.

En segon lloc, intensificant els contactes amb centres sanitaris d’arreu de Catalunya perquè s’adhereixin a l’acusació popular i a la convocatòria, per tal de fer palès que la problemàtica de la sanitat a la ciutat de Reus, i especialment el que està succeint a nivell judicial, no és una característica pròpia de la ciutat, sinó que és una problemàtica que afecta a tot el territori, com portem denunciant desenes d’entitats i plataformes des dels darrers anys arreu del país.

El procés de recollida de suport a l’acusació popular finalitzarà el proper dimarts 10 de desembre, en una roda de premsa que es celebrarà a les 7 del vespre a l’antic Hospital Sant Joan de Reus, on es donarà a conèixer el llistat definitiu d’adhesions i s’exposarà la motivació d’aquesta iniciativa.

El mateix dia, s’aprofitarà per fer públic també el suport de tots aquests sindicats, entitats i plataformes de treballadors/es i usuaris/es, a la convocatòria de manifestació per al proper 14 de desembre a les 7 del vespre al Mercat Central.

 

 Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La nació catalana, singularitat històrica
  10. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid