Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Acampen a l’Hospital de Blanes contra les retallades en sanitat

demà tornaran a portar les serves carmanyoles i faran un dinar reivindicatiu davant de l’hospital de Blanes

16/09/2013 Política

Una cinquantena de persones han passat la nit en una quinzena de tendes de campaya davant de l’Hospital de Blanes en contra de les retallades, denunciant la seva privatització. Cal tenir en compte que l’Hospital de Blanes vol dedicar almenys quatre habitacions per a usuaris de mútues sanitàries.

Paral·lelament, la protesta també  ha criticar la pèrdua del conveni col·lectiu, la reordenació territorial que preveu traslladar el servei de cirurgia de l’Hospital de Blanes cap al de Calella i portar la secció de traumatologia cap a les instal·lacions de la Selva.

Segons el comitè d’empresa del centre, el Consorci que gestiona els hospitals de Blanes i Calella prepara una reordenació que suposarà centralitzar el servei de cirurgia general a l’hospital de Calella i el de traumatologia i cirurgia ortopèdica al de Blanes. Fa 2 anys el centre de Blanes ja va perdre el servei de ginecologia i obstetrícia que va passar a l’hospital de Calella.

L’acampada de protesta només s’ha fet aquesta passada nit tot i que ja s’anuncien noves mobilitzacions. De moment, demà tornaran a portar les serves carmanyoles i faran un dinar reivindicatiu davant de l’hospital de Blanes.

Per la seva banda treballadors de l’Hospital de Calella, i també treballadors de l’ensenyament van protestar aquest cap de setmana a Calella, coincidint amb la visita del president  Artur Mas, que inaugurava l’escola Oficial d’Idiomes de l’Alt Maresme, acompanyat per la consellera d’ensenyament Irene Rigau.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid