Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
El fiscal demana l'absolució del militant de la CUP denunciat pel PxC

A la sortida del judici, el militant independentista s’ha ratificat en què “la PxC és un partit racista i feixista, no ens cansarem de dir-ho independentment de la sentència del judici".

11/06/2013 Drets i Llibertats

El fiscal ha demanat l'absolució del militant de la CUP, Rubèn Suan en el judici de faltes celebrat aquest matí al Jutjat núm. 1 del Vendrell. Suan havia estat denunciat pel regidor del PxC, Joan Carrasco, per haver-lo titllat de “racista i feixista”.

Fins i tot, el fiscal s'ha mostrat agressiu contra Carrasco per la tipologia de denúncia presentada, segons ha explicat a La Fura, l'advocada de Suan, Carla Vall. També ha comentat que s'ha posicionat de Suan perquè les paraules de l’acusat són “un acte de llibertat d’expressió, és un joc polític, que és la base de la democràcia, no hi poden haver injúries”. Carla Vall ha manifestat que hi ha molta jurisprudència a Catalunya, a Espanya i a Europa en aquest mateix sentit: “és un estat democràtic, és llibertat d’opinió i per moltes denúncies que es presentin, la sentència sempre serà la mateixa, l’absolució”.

El judici ha estat, per decisió del jutge, a porta tancada. A fora l’edifici, una trentena de persones rere una pancarta que tenia serigrafiada la cara dels cinc regidors de la PxC, donaven suport a Suan i anunciaven la gran manifestació antifeixista convocada al Vendrell pel 29 de juny.

Rubèn Suan, a les portes del Jutjat i després que els manifestants escridassessin pacíficament i a certa distància la sortida del regidor de la PxC Joan Carrasco, s’ha ratificat en què “la PxC és un partit racista i feixista, no ens cansarem de dir-ho independentment de la sentència del judici, és una qüestió de dignitat i no farem servir eufemismes perquè seria un acte de covardia”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid