Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
ARRAN Gramenet fa una crida a desemmascarar el caràcter feixista de PxC

Davant de les declaracions injurioses contra Guillem Agulló via twitter del regidor i portaveu de PxC al consistori de Santa Coloma de Gramenet, Juan Gómez.

08/06/2013 Política

ARRAN Gramenet, mitjançant un comunicat, ha instat a tots els partits polítics i agents socials de la ciutat a desemmascarar el caràcter feixista de l’organització Plataforma per Catalunya (PxC) i a donar suport a la campanya unitària que amb aquesta finalitat engegarà properament la Comissió Antifeixista 27 de Gener. En relació a les declaracions injurioses contra Guillem Agulló via twitter del regidor i portaveu de PxC al consistori de Santa Coloma de Gramenet, Juan Gómez.

En el comunicat, s'explica que no és la primera mostra del caràcter feixista de PxC a la ciutat. "A més del discurs demagog i racista que utilitzen i la militància o exmilitància de molts dels seus membres en organitzacions explícitament feixistes, cal destacar que han fonamentat la seva activitat política a la ciutat en l’ús de la violència física i verbal, especialment contra els moviments socials i Gent de Gramenet" i exposen un llistat de les actuacions del PxC, en aquesta línia extretes de la Comissió Antifeixista 27 de Gener.

ARRAN també recorda en la nota que "Santa Coloma de Gramenet és i ha estat una ciutat antifeixista, com va demostrar el 27 de gener de l’any 2001 amb una manifestació massiva de rebuig a l’homenatge a les tropes franquistes que Acción Juvenil Española volia fer a la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid