Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Judici a un militant de la CUP per anomenar a PxC “partit feixista i racista”

Hi ha convocada una concentració demà a les 9.30h per demanar l'absolució i mostrar rebuig envers al racisme i el feixisme de PxC.

10/06/2013 Drets i Llibertats

Demà es jutjarà a Rubén Suan, portaveu de la CUP del Vendrell, per haver descrit a Plataforma per Catalunya (PxC) com a partit feixista i racista. La formació "xenòfoba" va interposar una denuncia arrel d'aquestes declaracions.

Cal recordar que ja són quatre els militants vinculats al moviment antifeixista del Vendrell denunciats per PxC al·legant motius similars. És evident doncs, que aquestes accions legals perpetrades per Plataforma per Catalunya s’emmarquen en un intent conscient d’emmudir aquelles persones i organitzacions que planten cara als seus plantejaments polítics, basats fonamentalment en la discriminació, la xenofòbia i el populisme. Volen silenciar, per la via judicial, allò que no poden refutar a l’arena política.

La plataforma del 29J Contra el Feixisme i el Racisme ha manifestat el seu suport al militant de la CUP que s’haurà de sotmetre a judici el pròxim dimarts i ha reafirmat el seu "compromís amb la lluita implacable contra el feixisme i la xenofòbia".

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid