Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
PxC denuncia la CUP del Vendrell per injúries

El partit xenòfob denuncia la formació independentista per haver dit que PxC era "un partit racista i feixista"

21/03/2013 Política

Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciat la CUP del Vendrell per injúries després que el 13 de febrer la formació independentista presentés una instància on demanava a l'Ajuntament l'expulsió de les dues regidores del PP de l'equip de govern i s'argumentava que el pacte s'havia realitzat amb l'objectiu d'aïllar "el partit racista i feixista PxC".

Segons ha explicat la CUP, uns dies després, el 19 de febrer, el militant de la CUP que signava la instància va rebre una trucada dels Mossos d'Esquadra on se l'informava que havia estat denunciat per un membre de PxC. La denúncia, basada en la moció presentada, es basava en un suposat cas d'injúries.

Tot i que encara no ha rebut la notificació, l'organització municipalista ha enviat un missatge “alt, clar i nítid” als membres de PxC. “No ens fan por, ni ells ni les seves denúncies i no deixarem mai d'anomenar cada cosa pel seu nom. PxC és un partit racista i feixista”, ha manifestat.

En aquest sentit, recorden el pas de Josep Anglada, president de PxC, pel partit ultradretà espanyol Fuerza Nueva, així com el vídeo amb càmera oculta on reconeixia “que portava el franquisme al cor”. Rubén Suan, portaveu de la CUP del Vendrell, ha afirmat que PxC “ha enganyat a molta gent però tampoc oblidem com les seves candidatures estan farcides amb membres de l'extrema dreta espanyola i persones de moviments neonazis”.

La CUP del Vendrell ha anunciat que impulsarà una campanya “per tal d'explicar a tothom el caràcter racista i feixista de PxC”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid