Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Entrevista
«El dia 26 una de les primeres coses que farà CiU és continuar retallant»

Llibertat.cat publica el primer bloc de la segona entrevista als candidats de la CUP-AE: Antonieta Jarne, candidata per la demarcació de Lleida

18/11/2012 Política

Llibertat.cat publica avui la segona entrevista als candidats de la Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres (CUP-AE). En concret, es tracta del primer bloc de l'entrevista a la candidata de la demarcació de Lleida, Antonieta Jarne, professora d'història contemporània de la Universitat de Lleida (UdL) lligada des de sempre a l'Esquerra Independentista.

Jarne es mostra confiada que "el dia 26 de novembre una de les primeres coses que farà CiU és continuar retallant" i en aquest sentit defensa que "la independència ha d'anar indissolublement lligada a l'alliberament social", "s'ha de farcir perquè les coses suposadament neutres no existeixen". Critica així aquells partits "que de cop i volta han descobert la independència però no veuen res més".

Durant la conversa Jarne aposta per reequilibrar territorialment les terres de Ponent perquè la plana i la zona de muntanya són "dos universos completament diferents". "És imprescindible un reequilibri territorial des d'un punt de vista econòmic i de construcció de país", afirma.

Bona part d'aquest primer bloc el dedica a la Franja de Ponent. Per Jarne, la CUP és "l'única força política que està parlant desacomplexadament de Països Catalans" i per això "tenim clar que s'havia de visibilitzar a la llista". Jarne denuncia que "des del Parlament no s'han pronunciat mai a favor dels catalans de la Franja quan són dia sí dia també objecte d'atacs per part de la Diputació d'Aragó".

Anteriors entrevistes:

David Fernàndez: Primer bloc, segon i tercer.

Primer bloc de l'entrevista a Antonieta Jarne:

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid