Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Els candidats de la CUP per Lleida fan públic el seu patrimoni

Segons Jarne, la transparència pren sentit quan "en aquest país s’hi estan duent a terme pràctiques polítiques inacceptables, consistents bàsicament en parar la mà"

07/11/2012 Política

Els principals candidats de la CUP per la demarcació de Lleida han publicat les seves declaracions de béns patrimonials com a mostra del "compromís de l'organització amb la transparència en la gestió pública". 

Antonieta Jarne, Pau Lozano, Josep Cabré i Josep Antoni Vilalta han penjat els documents amb el seu patrimoni personal tot i que no hi estan obligats fins que no esdevinguin diputats. Segons Jarne, la transparència pren sentit quan "en aquest país s’hi estan duent a terme pràctiques polítiques inacceptables, consistents bàsicament en parar la mà, com s’ha demostrat en els casos de corrupció detectats en la sanitat catalana o el Palau de la Música”.

Per la candidata, qualsevol mesura adreçada a fomentar la transparència de l'activitat pública és "un exercici de renovació democràtica imprescindible" per tal que la ciutadania recuperi la confiança en les estructures polítiques del país i en aquells que aspiren a ser electes, sobretot, ha dit, "en un moment de descrèdit i desconfiança totalment justificada per part de la ciutadania”.

Jarne ha destacat que la CUP és pionera a Ponent en la publicació del patrimoni després de fer-ho a les municipals del 2007 a la ciutat de Lleida. La candidata s’ha mostrat esperançada que la resta de partits que concorren a aquestes eleccions facin el mateix.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid