Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Els candidats de la CUP per Lleida fan públic el seu patrimoni

Segons Jarne, la transparència pren sentit quan "en aquest país s’hi estan duent a terme pràctiques polítiques inacceptables, consistents bàsicament en parar la mà"

07/11/2012 Política

Els principals candidats de la CUP per la demarcació de Lleida han publicat les seves declaracions de béns patrimonials com a mostra del "compromís de l'organització amb la transparència en la gestió pública". 

Antonieta Jarne, Pau Lozano, Josep Cabré i Josep Antoni Vilalta han penjat els documents amb el seu patrimoni personal tot i que no hi estan obligats fins que no esdevinguin diputats. Segons Jarne, la transparència pren sentit quan "en aquest país s’hi estan duent a terme pràctiques polítiques inacceptables, consistents bàsicament en parar la mà, com s’ha demostrat en els casos de corrupció detectats en la sanitat catalana o el Palau de la Música”.

Per la candidata, qualsevol mesura adreçada a fomentar la transparència de l'activitat pública és "un exercici de renovació democràtica imprescindible" per tal que la ciutadania recuperi la confiança en les estructures polítiques del país i en aquells que aspiren a ser electes, sobretot, ha dit, "en un moment de descrèdit i desconfiança totalment justificada per part de la ciutadania”.

Jarne ha destacat que la CUP és pionera a Ponent en la publicació del patrimoni després de fer-ho a les municipals del 2007 a la ciutat de Lleida. La candidata s’ha mostrat esperançada que la resta de partits que concorren a aquestes eleccions facin el mateix.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid