Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Folgueroles, nou poble alliberat

És el quart municipi després d'Amer (Selva), Bàscara (Baix Empordà) i Sant Esteve de Palautordera (Baix Montseny)

28/08/2022 Drets i Llibertats

Aquest dissabte Folgueroles (Osona) s'ha proclamat nou municipi "alliberat" de la República Catalana, seguint la crida de Desobediència Civil Catalunya. L'acció s'ha desenvolupat seguint les passes de les altres tres localitats alliberades en els darrers mesos. Pas fronterer, un cartell al balcó de l'ajuntament que adverteix que el municipi està "alliberat" de l'Estat espanyol. En una jornada on han usat la 'moneda pròpia' de la República; el cat. Crema de banderes espanyoles com a protesta per la repressió de l'Estat. Dinar popular i diverses activitats reivindicatives. El Consell per la República ha donat públicament suport a l'acció, a més de convocar a la gent a participar-hi a través de les xarxes socials.

També ha comptat amb la participació de la presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, i el vicepresident de l'entitat, Jordi Pesarrodonai l'exdiputada de la CUP Gabriela Serra amb una xerrada sobre el Debat Constituent; l'actuació de @9Balas9; Martí Majorañ d'Alerta Solidària i Músics per la Llibertat entre altres.

 

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid