Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Amer segon poble Alliberat

És el segon poble alliberat després de  Bàscara  (Alt Empordà) el 7 de maig.

18/06/2022 Política

Aquest matí, seguint la crida de Desobediència Civil Catalunya s'alliberat el poble d'Amer a la comarca de la Selva, sota el lema  “Poble a poble, construïm la república. Fem la independència. Tot just aquesta proclamació, s'han intal·lat  “passos fronterers” a les entrades del municipi per aturar els vehicles que passin. 

Dos encaputxats han llegit el manifest del balcó de la casa de la vila estant: “Reclamem la sobirania de la nostra terra. Comencem un període d’alliberament nacional on cada poble o ciutat es pugui autodeterminar solemnement. Fem una crida a estendre l’alliberament arreu. Aixequem la bandera de la revolta popular.”

Durant el dia, gegants i grallers, han passejat pel poble, s'han llegit poemes  i  “La bullanga de Bolonya“ ha fet un monòlogo. Cap a les 14.30, s'ha fet una botifarrada popular i unes quantes activitats.

A la tarda, els activistes han organitzat la xerrada “Desobiediència, el camí a la independència”, amb la presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu; Marga Borràs, del Debat Constituent; Adrián Sas, encausat, i Jordi Alsina, de Catalans per la Independència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid