Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El diari Ara inclourà un exemplar del llibret "Paper d'estrelles" (XII Premi Helena Jubany)

Aquest divendres, 27 de desembre, el diari Ara inclourà un exemplar del llibret "Paper d'estrelles", de Maria Ardel, obra guanyadora del XII Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser expllicats.

26/12/2019 Harmonies de lluita

L’obra

Heu fet mai cap ruta literària? Ara estan en voga; se’n fan moltes, tant per a la gent del país com, sobretot, per als turistes. Doncs aquest relat us transportarà a Londres i us immergirà en l’univers d’una autora que potser no us sonarà, Pamela Travers, i en el del seu llibre més famós, sobre el qual s’ha fet més d’una pel·lícula, que ben segur que sí que coneixeu: Mary Poppins. En aquesta ruta, un passeig amb cinc aturades, passen coses tan sensacionals com en el llibre i la guia us les narra totes amb força gràcia, sentit de l’humor i màgia a través d’un relat, Paper d’estrelles, que barreja realitat i ficció, i entusiasma. No us el perdeu.

L’Associació Helena Jubany

L’Associació Helena Jubany es finança amb les quotes de les persones associades i l’Ajuntament de Mataró col·labora en la publicació de l’obra guanyadora del premi mitjançant un conveni amb l’associació. Actualment aquest finançament és insuficient: l’any 2017 hi ha va haver 2.667€ de pèrdues que han estat cobertes amb l’aportació extraordinària d’un dels associats.

Vols col·laborar a mantenir viu el record de l’Helena? Fes-te de l’Associació Helena Jubany i Lorente (aquí pots veure com ens financem). Les persones associades aporten una quota de 5€ mensuals, mitjançant un rebut domiciliat de 60€ l’any.

Vols conèixer l'obra de l'Helena Jubany?


Al web en record de l'Helena Jubany (helena.jubany.cat/biografia) ja pots llegir i/o descarregar-te en PDF la seva obra literària, que la família vam recollir i editar en el llibre "Els cristalls de les teres del nord i altres contes".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid