Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LITERATURA
Imma Cabré guanya el VI Premi Helena Jubany

Imma Cabré ha guanyat el VI Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats, únic premi existent d’aquestes característiques, amb el seu recull de quatre relats Gotes que vessen gots

03/12/2013 Cultura

L’acte de lliurament del VI Premi Helena Jubany, convocat conjuntament pel diari ARA i l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente es va celebrar el dia 2 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de la Biblioteca Antoni Comas de Mataró i fou conduït Pep Andreu, presentador d’m1tv. A l'acte hi van assistir una vuitantena de persones i hi van intervenir Joan Jubany i Itxart, president de l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, que va glossar el significat i l’objectiu del premi, Elvira Carrió, directora de l’Institut Pla d’en Boet, com a portaveu del jurat, Pep Duran, traginer de contes, membre també del jurat, que va llegir un dels relats de l’obra premiada, i Quim Fernàndez, Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Mataró, que va cloure l’acte amb unes paraules en record de l’Helena i valorant la importància d’aquest premi per a la ciutat.

És previst que l’edició de Gotes que vessen gots surti publicat al diari ARA, coconvocant del premi, el dia 16 de desembre. L'obra és un recull de quatre contes rabiosament actuals que destaquen per l’originalitat en el tractament desenfadat de temes de contingut social i humà, escrits amb un llenguatge fresc, amb bon ritme, i les justes pinzellades d’ironia i humor transgressor.

La d’enguany és la sisena edició del Premi Helena Jubany. Aquest premi literari ha estat creat per mantenir viu el record de l’Helena Jubany i Lorente encomanant el seu gust per la lectura, la creació literària i la narració oral. L’Helena va ser assassinada el dia 2 de desembre de 2001 a Sabadell i tant la policia com la judicatura han desistit d' aclarir els fets i identificar els culpables de la seva mort.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid