Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LGBTIQ+fòbia!
La Intersindical contra la tramesa de la plataforma "HazteOir" que estan rebent des de Madrid les direccions dels centres educatius catalans
20/09/2019 Drets i Llibertats
La Intersindical contra la tramesa de la plataforma "HazteOir" que estan rebent des de Madrid les direccions dels centres educatius catalans La Intersindical contra la tramesa de la plataforma "HazteOir" que estan rebent des de Madrid les direccions dels centres educatius catalans
La Intersindical (CSC) ha alçat la veu per la vergonyosa i lamentable tramesa de la plataforma HazteOir que estan rebent des de Madrid les direccions dels centres educatius catalans. Després de les polèmiques campanyes amb autobusos de difusió de l’LGBTIQ+fòbia, ara tornen a passar a l’atac amb un intent d’intervenció directa als centres educatius per frenar o limitar l’educació sexual que reben els alumnes, emparant-se en una suposada llibertat educativa de les famílies i en un suposat adoctrinament que només veuen ells.

Les direccions dels centres educatius estan rebent una carta, un formulari per a les famílies, un fulletó per adherir-se a una campanya de pressió als polítics (concretament a Casado, Rivera i Abascal) i un llibre ple de disbarats sobre la «ideologia de gènere».

La sectorial d’Educació de la Intersindical-CSC defensa la llibertat sexual i una educació completa, sense prejudicis, oberta i de respecte i normalització de totes les opcions afectives, sexuals i familiars.

El sindicat ha fet una crida a la defensa dels drets i llibertats del col·lectiu LGBTIQ+ i a la normalitat a l’hora de tractar tots els temes que s’hi relacionen a l’escola, educant els infants en valors propis del segle XXI, un segle en el qual alguns demostren sovint que encara no hi han arribat.

I no només cal treballar-ho amb activitats concretes, sinó com una forma de viure-ho en el dia a dia als centres educatius, des de la utilització d’un vocabulari adequat fins a la presentació de tot tipus de perfils personals en qualsevol mena d’activitat que es realitzi a les aules.

Anima les direccions dels centres a no fer cap mena de difusió ni publicitat gratuïta a aquest col·lectiu i a les seves peticions, i a garantir una educació sexual oberta i adequada als nostres temps, just al contrari de la que es defensa en la tramesa.

La sectorial d’Educació de la I-CSC i la Comissió LGBTIQ+ de la Intersindical-CSC treballaran conjuntament per lluitar contra aquestes campanyes que atempten contra els drets i les llibertats més fonamentals.

El sobre, la carta, el formulari, el llibre, el fulletó, i l’LGBTIQ+fòbia que envien per correu, directament al contenidor blau per contribuir a una societat i a una educació lliures, obertes i respectuoses.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid