Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RÈGIM DEL 78
El Congreso espanyol condecora l'exministre Martin Villa buscat per la Interpol

Felip VI ha condecorat l'ex-ministre franquista Martín Villa en un acte al Congreso de los Diputados

28/06/2017 Política
Avui Felip VI ha condecorat l'exministre franquista després d'amenaçar els sobiranistes catalans en un acte al Congreso de los Diputados en commemoració de les primeres eleccions de la restauració borbònica. A Rodolfo Martín Villa (Governador Civil de Barcelona l'any 1975, ministre de Governació franquista entre els anys 1976 i 1977 i primer ministre de l'Interior després dels comicis del 1977) se'l relaciona directament amb la massacre de Vitòria del 1976, l'anul·lació de l'amnistia als independentistes catalans l'any 1977, l'atemptat contra l'independentista canari Antonio Cubillo l'any 1978, ordenar emboscades mortals i celebrar-ne els resultats, organitzar atemptats de  "falsa bandera" com el Cas Scala, fomentar les tortures a les comissaries del País Basc i els Països Catalans,  etc. Per tots aquests actes Martín Villa té una ordre de busca i captura a la Interpol a petició d'una jutgessa argentina tot i que el ministre de Justícia espanyol ha afirmat que no el lliurarà mai a la justícia internacional.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid