x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1978- 2 militants d'ETA moren tirotejats en una emboscada policial als carrers d'Iruñea

2 militants d'ETA moren tirotejats en una emboscada policial als carrers d'Iruñea

11/01/1978 Tal dia com avui
L'11 de gener de 1978 els militants d'ETA Jokin Pérez de Viñaspre Txurruka i Xefe Sarasola Arregi moren tirotejats en una emboscada policial als carrers d'Iruñea. Al tiroteig també va morir un inspector de policia. El ministre de la Governació Rodolfo Martín Villa va celebrar aquesta operació amb l'expressió "a Pamplona 2 a 1, al nostre favor".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid