Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FELIP VI AMENAÇA
Felip VI amenaça: "Fuera de la ley solo hay negación de la libertad"

Avui Felip VI ha pronunciat un discurs al Congreso de los Diputados en defensa del règim del 78

28/06/2017 Política

Avui Felip VI ha pronunciat un discurs al Congreso de los Diputados en defensa del règim del 78 on ha amenaçat els sobiranistes catalalns amb la frase  "Fuera de la ley solo hay negación de la libertad". Felip VI ha afegit que "ningún camino que se emprenda en nuestra democracia puede conducir a la ruptura de la convivencia y las normas que la amparan".

Felip VI també ha afirmant que "dentro de la ley es donde se deben encauzar antagonismos y resolver desacuerdos" i que "el respeto a las normas es una defensa de los derechos de los ciudadanos". A les xarxes socials a alguns internautes el discurs del monarca (amb tantes referències a la llei i la justícia) els ha recordat la frase "los catalanes aguardan coyuntura para sacudir el yugo de la justicia" pronunciada l'any 1715 per José Patiño (Superintendent de Catalunya durant el regnat de Felip V).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid