x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espoli
El País Valencià es mobilitza contra l'espoli i els PGE

Una vintena d'organitzacions han fet una crida a tota la societat per a donar suport a la manifestació commemorativa del dia 29 d’abril i omplir-la de contingut reivindicatiu per a dir: No als PGE, Prou d’Espoli. A més a més, hi ha el compromís de promoure una gran mobilització coincidint amb els dies previs de l'aprovació del Pressupostos al Parlament Espanyol.

12/04/2017 Política

Una vintena d'entitats representatives de la societat civil valenciana han constituít una comissió per coordinar i dinamitzar les diferents propostes que es vagen presentant amb l’objectiu de facilitar la resposta popular. Es tracta de fer front als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), i acompanyar el rebuig que estan generant entre els partits polítics, les institucions i molt especialment entre el poble al País Valencià.

Així mateix es va acordar emplaçar a les respectives organitzacions a reproduir a nivell comarcal les iniciatives amb el doble objectiu de donar a conèixer la problemàtica existent i promoure mobilitzacions comarcals i/o locals amb el caràcter més tranversal possible.

Una de les primeres accions acordades serà la d’acompanyar des del carrer la resposta institucional prevista per al dia 25 d’abril a les Corts Valencianes, amb una ampla representació de col·lectius i entitats populars. Les entitats reunides reconeixem l’enorme importància dels actes institucionals però també recordem que sense la mobilització popular no hi ha veritables perspectives de canvi, i més encara en aquest cas, quan l’espoli dels pressupostos responen a una pràctica sostinguda en el temps pels diferents governs de l’estat.

També han fet una crida a tota la societat per a donar suport a la manifestació commemorativa del dia 29 d’abril i omplir-la de contingut reivindicatiu per a dir: "No als PGE, Prou d’Espoli".

Igualment es va valorar molt positivament les propostes provinents de diversos partits polítics anunciant la presentació de mocions al conjunt d’ajuntaments del País Valencià. Les entitats fem una crida a promoure concentracions populars davant els ajuntaments coincidint amb el dia que es porte a debat les mocions, i també els dies previs a l’aprovació dels PGE al Parlament espanyol.

L'acord més important però, va ser el compromís de promoure una gran mobilització coincidint amb els dies previs a l'aprovació dels PGE al Parlament espanyol.

La comissió està formada per la Intersindical Valenciana, EUPV, ERPV, Escola Valenciana, ACPV, Plataforma pel Dret a Decidir, Poble Lliure, l’Or dels Valencians, POSI, CUP,s d’Almàssera i Biar, Assemblea per les llibertats i contra la Repressió- València sense Mordassa, BEA, SEPC, Joves PV i Joves Decidim PV.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid