Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
15M
Jornades a Barcelona per commemorar el 4t aniversari del 15M
06/05/2015 Drets i Llibertats

Les jornades sota el lema "La lluita continua al Carrer" tindran lloc aquest cap de setmana a la plaça Catalunya, indret on es va centralitzar el moviment 15M a Barcelona. 

Començaran divendres a les 18h i acabaran dissabte cap al vespre-nit. Tenen la intenció de reivindicar aquest aniversar a les portes d’unes eleccions municipals, tal com vam néixer, per mostrar que “la lluita continua als carrers”,  i que segueixen organitzant i continuem rebutjant el sistema polític, econòmic i social d’injustícia que se’ns imposa. Seran, per tant, unes jornades reivindicatives i lúdiques que aprofitarem per fer denúncia però també per retre homenatge a "les companyes i companys de diferents col·lectius que durant tot aquest temps han seguit treballant i lluitant".

Estaran presents: Encausades del Parlament, 15M PaRato, Tanquem els CIEs, Prostitutes Indignades, Feministas Indignades, gent implicada en la operación Pandora, gent de sanitat, d´educació, Agora Juan Andrés Benitez, i molta mes gent i colectius que està lluitan als carrers, desde fora de les institucions estatals i les vies parlamentaries.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid