Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cas del vestits
El 15-M acampa davant del TSJ del País Valencià

En protesta pel veredicte de no culpabilitat de Francisco Camps i Ricardo Costa

26/01/2012 Drets i Llibertats
Diversos integrants del moviment 15-M de València han iniciat una acamapada aquesta tarda en la Glorieta de la ciutat, situada enfront del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJCV), per protestar pel veredicte de no culpabilitat  Francisco Camps i de  Ricardo Costa en la 'causa dels vestits' derivada del cas Gürtel' i intentar "canviar tot el sistema".

Prèviament a l'assemblea del matí, diversos simpatitzants amb el moviment s'han concentrat en la porta del TSJ i un grup de policies nacionals espanyols els han informat que seran denunciats per no tenir autorització de la Delegació del Govern.

No obstant això, s'han quedat acompanyats per pancartes en les quals es podien llegir lemes com "Camps + Costa culpables de corrupció i crim social", "Vergonya cavallers!", "PP = màfia" o "L'única salvació és destruir aquest sistema corrupte", entre uns altres.

D'altra banda, l'Assemblea del matí també ha decidit integrar els diversos moviments de protesta. "Si tots ens unim i tots ens ajudem, el Parc Alkosa, El Cabanyal... cadascun sortirà beneficiat. "Es tarcta de l'egoisme intel·ligent", ha assenyalat un dels participants.

Un altre dels membres del 15-M ha instat a tornar a la "espontaneïtat" dels moviments de protesta de fa uns anys, mentre que un altre d'ells ha subratllat que aquest moviment no ha de ser dirigit. Així, ha postil·lat: "cadascun que s'involucri en el que vulgui". En l'assemblea també s'han escoltat proposades com promoure l'absentisme electoral o cridar a la insubmissió hipotecària o fiscal.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid